ПОТРЕБИТЕЛ:

ПАРОЛА:

Политика за защита на личните данни

1. Въведение

Спазването на поверителността и защитата на Вашите лични данни е важен въпрос, който взимаме под внимание във всички наши бизнес взаимоотношения. Ние зачитаме поверителността на личните Ви данни и винаги действаме в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и настоящата Политика за защита на личните данни.

Целта на Правилата за защита на личните данни е да Ви информира как София Компютърс ЕООД, използва личните данни на потребителите на сайта sofiacomputers.net каква информация събира и оценява, и впоследствие използва, предоставя на трети страни или обработва по друг начин.

2. Понятия

2.1. "Лични данни" - всяка информация, свързана с идентифицирано физическо лице или физическо лице, което може да бъде идентифицирано ("субект на данни"); физическо лице, което може да бъде идентифицирано, е лице, което може да бъде идентифицирано, пряко или непряко, по-специално чрез идентификатор като име, идентификационен номер, данни за местонахождение, онлайн идентификатор или по един или повече признаци, специфични за физическата, физиологичната, генетичната, психическата, умствената, икономическата, културната или социална идентичност на това физическо лице;

2.2. "Обработване" - означава всяка операция или съвкупност от операции, извършвана с лични данни или набор от лични данни чрез автоматични или други средства като събиране, записване, организиране, структуриране, съхранение, адаптиране или промяна, извличане, консултиране, употреба, разкриване чрез предаване, разпространяване или друг начин, по който данните стават достъпни, подреждане или комбиниране, ограничаване, изтриване или унищожаване;

2.3. "Администратор" - всяко физическо или юридическо лице, публичен орган, агенция или друга структура, която сама или съвместно с други определя целите и средствата за обработването на лични данни; когато целите и средствата за това обработване се определят от правото на ЕС или правото на държава членка, администраторът или специалните критерии за неговото определяне могат да бъдат установени в правото на Съюза или в правото на държава членка

2.4. "Субект на данните“– всяко живо физическо лице, което е предмет на личните данни съхранявани от Администратора.

3. Какви лични данни събираме?

3.1.Пазаруване през сайта sofiacomputers.net и всички асоциирани поддомейни.

3.1.1. При пазаруване от онлайн магазина на София Компютърс ЕООД се събират лични данни необходими за цялостното изпълнение на поръчката. Това включва данни, необходими за издаването на счетоводен документ, както и данни необходими за цялостната доставка на поръчаните продукти. Задължително се събират име, фамилия, имейл адрес, телефон за връзка, адрес за доставка.

3.1.2. В случай, че клиентът изисква фактура, то за издаването и са необходими задължителните данни за първичен счетоводен документ, а именно име на фирма, МОЛ, БУЛСТАТ, адрес на регистрация.

3.2. Създаване на профил в sofiacomputers.net.

3.2.1. За създаването на профил в sofiacomputers.net, клиентът е необходимо да предостави име, имейл адрес (пожелателно), както и избрана от него/нея парола за сигурност и достъп до профила. Паролата на всеки профил е криптирана и не е достъпна за София Компютърс ЕООД и други трети страни, партньори, клиенти или доставчици на София Компютърс ЕООД.

3.3. Изпращане на запитвания за продукти и контактна форма на sofiacomputers.net.

3.3.1. При запитване за продукти, както и връзка с София Компютърс ЕООД чрез контактна форма, предоставените лични данни се свеждат до име, град/адрес (незадължително), имейл(незадължително), телефон.

3.4. Не събираме лични данни, които:

3.4.1. разкриват расов или етнически произход;

3.4.2. разкриват политически, религиозни или философски убеждения;

3.4.3. разкриват членство в политически партии или организации, сдружения с религиозни, философски, политически или синдикални цели;

3.4.4. се отнасят до здравето, сексуалния живот или до човешкия геном;

4. Лични данни на деца

4.1. Нашите Услуги не са предназначени за деца под 16 години и не събираме съзнателно лични данни на  лица под 16-годишна възраст. В случай, че узнаем, че лице под 16 години ни е предоставило лични данни ще ги изтрием незабавно.

5. С какви цели използваме използваме личните данни?

5.1. Предоставените лични данни се обработват, за да изпълним задълженията си свързани с изпълнението на направената поръчка. Това включва и осчетоводяване и фактуриране на покупките, на основание законовото ни задължение затова. Също така във връзка с използването на куриерски услуги по изпълнение на поръчки направени през онлайн магазина sofiacomputers.net – приемане, пренасяне и доставка и адресиране на пратките до физически лица, София Компютърс ЕООД посочват на фирмата изпълнител на доставка (куриер) следните данни: имена на получател, адрес, телефон, област, пощенски код и наименование на населеното място.

6. Бисквитки / Cookies

6.1. Бисквитките или Cookies ("бисквитки“) са малки файлове с информация, които се запазват във Вашият интернет браузър или твърд диск при посещение на сайта. Бисквитките ни позволяват да подобряваме сайта, така че да съдържа максимално полезна за Вас информация. Можете да настроите интернет браузъра си, така че да не запаметява бисквитки или да изтриете запаметените вече такива. Ако желаете да се възползвате от тези функции следва да използвате настройките на Вашия интернет браузър.

7. Разкриване пред трети страни

7.1. Лични данни могат да бъдат предоставяни на държавни институции с оглед изпълнение на нормативно задължение (НОИ, НАП, МВР, ИАГ и т.н.).

7.2. Във връзка с използването на куриерски услуги – приемане, пренасяне и доставка и адресиране на пратките до физически лица София Компютърс ЕООД посочват следните данни: имена на получател, адрес, телефон, област, пощенски код и наименование на населеното място.

8. Срок за съхранение на лични данни

8.1. Личните данни на клиенти на София Компютърс ЕООД, които са участвали в търговски взаимоотношения, сключвали договор за покупка в търговските обекти, или приключвали договор  за продажба от разстояние чрез онлайн магазина на София Компютърс ЕООД, съхраняват за срок до 12 години след одитиране във връзка с нормативно установени срокове.

9. Права на субекта на лични данни

9.1. Ако сте предоставили Ваши лични данни на София Компютърс ЕООД, Вие разполагате със следните възможности по всяко време:

9.1.1. да проверите точността, пълнотата и актуалността на информацията Ви за контакт, като влезете във Вашия профил в интернет страницата на София Компютърс ЕООД (за регистритани потребители);

9.1.2. право на достъп до личните Ви данни, обработвани от София Компютърс ЕООД;

9.1.3. право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни;

9.1.4. правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;

9.1.5. право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на получаване на електронен бюлетин и други маркетингови комуникации и др.;

9.1.6. право на преносимост на данните в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат;

9.1.7. право на жалба до Комисия за защита на личните данни, ако считате че са нарушени Вашите права за защита на данните.

9.2. Ако искате да упражните правата си или да изявите претенции относно обработката на личните ви данни, можете да се свържете с нас чрез изпращане на имейл до office@sofiacomputеrs.net

10. Валидност и актуализиране на политиката

10.1. София Компютърс ЕООД може периодично да актуализира настоящата Политика за защита на личните данни. При промяна на Сайта ще бъде публикувано съобщение и актуализираните условия.

11. Данни за контакт

11.1. Ако желаете да се свържете с нас по въпроси, свързани с настоящата политика или защита на личните данни в София Компютърс ЕООД, моля свържете се с нас по следните начини

11.1.1. По имейл: office@sofiacomputеrs.net

11.1.2. По пощата: ТЦ РУМ ж.к. Младост 2 ет. 2 м-н. №5, София, Отговорно лице за защита на личните данни.

Още за секция РАБОТА в портала :
С цел улеснението на потребителите, ще публикуваме няколко съвета за секция РАБОТА в сайта.

1. Обявите за работа в сайта са само в сферата на НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ!!!
Може да публикувате обява за работно място САМО АКО СТЕ РЕГИСТРИРАН ПОТРЕБИТЕЛ и сте влезли в акаунта си(т. е. ако сте попълнили вярно полетата за потребителско име и парола)!
Имате възможност да търсите за съответно ГРАД, ДЛЪЖНОСТ, РАБОТНО ВРЕМЕ и СТАРТОВА ЗАПЛАТА(минимална и максимална стойност - ако въведете само минимална - например 400 лв. , ще получите като резултат само офертите за работни места, които стартират със заплата 400 лв. или по - голяма. ВНИМАНИЕ!!! СТОЙНОСТИТЕ СА В ЛЕВА!)
Имате възможност да коригирате търсенето си като кликнете върху "ИЗЧИСТИ ФИЛТЪР - ВИЖ ВСИЧКИ ОФЕРТИ".
За да прегледате оферта за работа е необходимо на натиснете връзката: "виж more than more than ", която се намира в края на реда на обявата(точно след сумата за заплата).

2. За да публикувате оферта е необходимо да отидете в секцията "РАБОТА" и да кликнете върху "ДОБАВИ ОФЕРТА".
ВНИМАНИЕ! ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА ДОБАВИТЕ ОФЕРТА Е НЕОБХОДИМО ДА СТЕ ВЛЕЗЛИ В АКАУНТА СИ(т. е. да сте попълнили вярно полетата за потребителско име и парола - в ляво - точно под вертикалното меню - видими са САМО АКО ВСЕ ОЩЕ НЕ СТЕ ВЛЕЗЛИ КАТО ПОТРЕБИТЕЛ!!!).

3. За да изтриете оферта за работно място е необходимо да сте ВЛЕЗЛИ В АКАУНТА СИ(т. е. да сте попълнили вярно полетата за потребителско име и парола - в ляво - точно под вертикалното меню - видими са САМО АКО ВСЕ ОЩЕ НЕ СТЕ ВЛЕЗЛИ КАТО ПОТРЕБИТЕЛ!!!).
В секцията ЛИЧНИ (в ляво - във вертикалното меню - видима е САМО АКО СТЕ ВЛЕЗЛИ КАТО ПОТРЕБИТЕЛ - с верни потребителско име и парола!!!) ще видите ред "Публикувани обяви за работа :" и под него е връзката/ите за публикуваните от Вас оферти за работа.
Кликвайки на линка ( обявата ) , ще влезете в нея и ще имате опцията "ИЗТРИЙ ТАЗИ ОФЕРТА !!! ".
Ако кликнете върху нея, Вашата оферта за работа ще бъде изтрита!

АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДА НИ ГИ ЗАДАДЕТЕ!!!
Портал за туризъм.
Безплатни обяви за почивка
Портал за туризъм и почивка. Безплатни обяви за почивни места - зимни и летни курорти


Онлайн магазин за играчки
Детки играчки. Пъзели. Детски игри. Онлайн магазин за играчки.
пъзели, детски играчки »

Защо да гласувате?

Когато гласувате за нашият портал за недвижими имоти, Вие го поставяте на по-предни места в класациите, в които е регистриран.

По този начин, той заема по-предни позиции в тези класации, и съответно привлича повече посетители.
Когато има повече посещения, Вашите оферти за имоти се виждат от повече хора.
Достигайки, до по-масова аудитория, реализирането на офертите е още по-вероятно.
Гласувайки за нашия сайт, Вие всъщност гласувате за Вашите оферти.

Дори и да сте потребител без регистрация, ако гласувате за нас, Вие помагате и на себе си!
Защо? Поради факта, че при по-голяма посещаемост на сайта ни за имоти, повече хора ще рекламират имотите си при нас, и Вие ще имате достъп до по-голям брой оферти за имоти ( по-голям избор ).
Всичко това за Вас е безплатно!!!
Поради по-горе изброените причини, и поради факта, че гласуването за сайта отнема не-повече от едно кликване с мишката, на картинките в края на страницата, Ви призоваваме да ни подкрепите.
Благодарим Ви предварително!
Екипът на сайта ни за недвижими имоти, Ви пожелава приятни минути в сайта, и ползотворна дейност в областта на имотите.

От екипа на netimoti.net .

Очакват се изгодни кредити !
По информация на портал за недвижими имоти НЕТИМОТИ.НЕТ , се очакват
кредити с промоционални лихви по ипотечните кредити, от по-големите банки през тази пролет.
Това означава , че се очаква съживяване на пазара на жилища ,
което ще се почувства по - осезаемо в по-големите градове.

Начало | Публикувай оферта | Търсене | Последни 20 | Бележки | Сглобяеми къщи | Реклама |
| Контакти | Условия за ползване | политика за лични данни

Администрация и поддръжка на сайта: София Компютърс ЕООД : компютри, монитори, лаптопи, телефони, таблети, принтери и скенери: поправка на компютри, ремонт на компютри, ремонт и поправка на лаптопи, компютърни услуги и сервиз за компютри
Изработка на сайта, Web Design и оптимизация: DGP; 2008y. Remake: 2013y.

Ако сайтът Ви харесва, или искате повече хора да видят Вашата оферта ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС :
Гласувайте за нашия портал за недвижими имоти

Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с нашите условия за ползване, политика за лични данни и използването на „бисквитки“.

Съгласен съм